Menü

sze. 08

Persze tudjuk, hogy a Pécsi Est Café közönsége alapvetően jó zene és baranyai levegő speciális arányú elegyével működik, de néha azért egy kis folyadékutánpótlás sem árt.

Kínálatunkat igyekeztük úgy kialakítani, hogy pénztárcák és igényszintek legkülönbözőbb gazdái is otthon tudják magukat nálunk érezni. Magyarra fordítva: takarosan bele lehet csípni nálunk már kevés pénzből is, de ha történetesen épp jobb világ jár valakire, tud egy szép kört járni az italvilág legjobb területein is. Amit csak lehet, igyekszünk a környékből beszerezni, hogy miattunk aztán ne pöfékeljék át a fél világot: pécsi és villányi családi pincészetek borai, kézműves magyar czider, környékbeli pálinkák sorakoznak a polcon és a hűtőben. Persze whiskyt, vagy rumot nem nagyon találni Pogányban, szóval azokat kénytelen voltunk Skóciából, vagy Kubából beszerezni. Tartjuk a jó adottságú bajszos felnőttfilm színész, Ron Jeremy speckó fűszeres rumját, tokaji aszús hordóban érlelt maláta whiskyt, kedvenc Islay szigetünk legjobb tőzeges whisky-csodáit, igazi mexikói mezcalt, a világ legjobbnak tartott ginjét, hozzá angol botanikus tonikot; szóval miközben a zenekar, vagy a dj hangol, érdemes kicsit elbeszélgetni a kínálatunkról a csapláros kollégákkal, hisz nekik sem véletlenül piros ám az orruk.

Oszdd meg a cikket!

ByeAlex és a Slepp már. 13, szombat 20:00 3590 Ft Vedd meg a jegyet! Carson Coma Vendég: Cedar Knoll már. 20, szombat 20:00 1200 Ft Vedd meg a jegyet! Konyha, Zaporozsec már. 26, péntek 21:00 HOBO 75 már. 27, szombat 21:00