Menü

okt. 18

Készen álltok egy igazán nagy robbanásra? Biztosan? Reméljük igen, ugyanis a Pécsi Est Café helyén a mai éjszaka után csak egy erősítő alakú bombatölcsér marad, amit három kiváló zenekar fog a Kereskedők Háza kövébe égetni.

Haladjunk is szépen sorjában az este aktuális sztárvendégein: Az elsők között néhány sokat megélt főállású tengerész fogja húzni a talpalávalót a Paddy & The Rats személyében. Magyarország észak-keleti határánál található tenger mellől utaznak most újra Pécsre, hogy vidám – néha sírva vígadós – és pörgős ír-skót gyökerű kocsmaballadákkal örvendeztessék meg a nagyérdeműt. Különlegességük a tradicionális hangszerekben rejlik: egy jó skótduda vagy tangóharmonika szólamnak még senki sem tudott ellenállni, így mi erős lábmozgást jósolunk a táncparkett felett.

De, ha már mozgásról beszélünk, térjünk át az este legdinamikusabb zenekarára. A Fish! lassan tizenöt éve űzi a rock n’ rollt, mégpedig igen magas fokon, ugyanis többek között kiérdemelte az „Ország Legjobb Koncertzenekara” plakettet is, és mint tudjuk, a közönség sosem téved. Egy zenekar sem tudja úgy vegyíteni a táncolható popzenét és a kissé kellemetlen DC-cipős deszkáspunkot, hogy az értékelhető, és ami fontosabb, élvezhető legyen. Na, ezért is érdemes meghallgatni a Fish-t.

Persze van olyan, hogy az ember valami komolyabbra vágyik. Nehogy idő előtt elhagyjátok a Café területét, hiszen ha egy kissé búskomorabb, hardcore-os manírokkal díszített metálzenére vágytok, az AWS tökéletes lesz számotokra.

Azt gondoljátok, hogy aznap este lesz időtök egy percet is szusszanni két szám vagy produkció között? A mi tanácsunk: a belépés után vegyetek magatokhoz védőitalt és készüljetek a folyamatos tánc/pogó váltóra!

 

Oszdd meg a cikket!

Los Santos Party 80's, 90's, 00's Hip Hop, Rap sze. 26, szombat 23:00 VII. LIZ Feszt okt. 02, péntek 19:30 1500 Ft Vedd meg a jegyet! Kapitány Máté & Lil Frakk Vendég: Ress okt. 10, szombat 21:00 1800 Ft Vedd meg a jegyet! Blahalouisiana Vendég: Chain Bridge Pop okt. 16, péntek 20:45 2590 Ft Vedd meg a jegyet!