Menü

okt. 18

Készen álltok egy igazán nagy robbanásra? Biztosan? Reméljük igen, ugyanis a Pécsi Est Café helyén a mai éjszaka után csak egy erősítő alakú bombatölcsér marad, amit három kiváló zenekar fog a Kereskedők Háza kövébe égetni.

Haladjunk is szépen sorjában az este aktuális sztárvendégein: Az elsők között néhány sokat megélt főállású tengerész fogja húzni a talpalávalót a Paddy & The Rats személyében. Magyarország észak-keleti határánál található tenger mellől utaznak most újra Pécsre, hogy vidám – néha sírva vígadós – és pörgős ír-skót gyökerű kocsmaballadákkal örvendeztessék meg a nagyérdeműt. Különlegességük a tradicionális hangszerekben rejlik: egy jó skótduda vagy tangóharmonika szólamnak még senki sem tudott ellenállni, így mi erős lábmozgást jósolunk a táncparkett felett.

De, ha már mozgásról beszélünk, térjünk át az este legdinamikusabb zenekarára. A Fish! lassan tizenöt éve űzi a rock n’ rollt, mégpedig igen magas fokon, ugyanis többek között kiérdemelte az „Ország Legjobb Koncertzenekara” plakettet is, és mint tudjuk, a közönség sosem téved. Egy zenekar sem tudja úgy vegyíteni a táncolható popzenét és a kissé kellemetlen DC-cipős deszkáspunkot, hogy az értékelhető, és ami fontosabb, élvezhető legyen. Na, ezért is érdemes meghallgatni a Fish-t.

Persze van olyan, hogy az ember valami komolyabbra vágyik. Nehogy idő előtt elhagyjátok a Café területét, hiszen ha egy kissé búskomorabb, hardcore-os manírokkal díszített metálzenére vágytok, az AWS tökéletes lesz számotokra.

Azt gondoljátok, hogy aznap este lesz időtök egy percet is szusszanni két szám vagy produkció között? A mi tanácsunk: a belépés után vegyetek magatokhoz védőitalt és készüljetek a folyamatos tánc/pogó váltóra!

 

Oszdd meg a cikket!

ByeAlex és a Slepp már. 13, szombat 20:00 3590 Ft Vedd meg a jegyet! Carson Coma Vendég: Cedar Knoll már. 20, szombat 20:00 1200 Ft Vedd meg a jegyet! Konyha, Zaporozsec már. 26, péntek 21:00 HOBO 75 már. 27, szombat 21:00