Menü

Április 15-én két, az elektronikát és az élő hangszereket nyers energiává átalakító zenekar fog fellépni a Pécsi Est Caféban: a Zagar és a Passed.

A Zagar azon kevés hazai zenekar közé tartozik, melyet külföldön is jól ismernek. A legutóbbi nagylemezük, a Light Leaks beharangozó dalát, a Space Medusát többek között a brit BBC is bevette a rotációjába, de az amerikai CSI helyszínelők sorozatban is szólt már Zagar dal, és akkor a Wings of Love-ról még nem is beszéltünk! A Zagar név alatt 2002-ben kezdtek el fellépni, azóta pedig az albumaik mellett filmzenékkel is gyarapodott a diszkográfiájuk. Persze, a legjobban azért szeretjük őket, mert a fellépéseik során új életre kelnek a számaik, és teljes eufória jellemzi állandóan a koncertjeiket.

A Passed egy három fős bandát takar. Nizalowski Dorottya és Fanni zeneművészeti szakközépiskolába járt, Szabó Levente pedig az imPro-n végzett, ami a szaktudás egészen sajátos elegyét koncentrálta egy helyre.

A Passed zenéje ugyanannyira légies, mint amennyire energikus. Épp annyit merít a trapből, amennyit a trip-hopból és úgy tud beilleszkedni a popzenébe, hogy közben egyedi marad. Nem a könnyű utat választják, hiszen a zenéjük nem a tűzijáték akusztikus megfelelője, véget nem érő veretéssel és stroboszkópokkal, hanem egy stílusosan megkomponált és precízen összerakott utazás.

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1000 Ft 1200 Ft / 1500 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.