Menü

Idén 10 éves a Pécsi Est Café, amit a szokásosnál is erősebb koncertsorozattal ünnepelünk. Az őszi felhozatal egyik legnagyobb durranásától pedig a hip hop rajongók el fogják dobni az eszüket: Grandmaster Flash fog a városunkba érkezni!

Grandmaster Flash lényegében a műfaj egyik teremtője, aki már akkor is hip hopot játszott, amikor a fogalom még nem is létezett. A hatása kiterjedt magára a dj-technikára, hiszen a loopolás vagy az éppen játszott lemezek megérintése a ’70-es években úttörő aktusnak számított.

Minden idők egyik legfontosabb rap száma, a The Message is a nevéhez fűződik, kultúraformáló ereje pedig tagadhatatlan – azon kevesek közé tartozik a mai napig, aki egy-egy számot híressé tud tenni pusztán azáltal, hogy szerepelteti a szettjeiben. Médiumot váltva, sokan a Netflixes sorozatból, a The Get Downból is ismerhetik a nevét, ami szintén jól jelzi, mennyire kihagyhatatlan Grandmaster Flash, ha a hip hop kultúráról szeretnénk beszélni.

A két lábon járó hip hop történelem érkezik Pécsre, aki az élete nagyját a szakmában töltötte és a ’70-es évektől a 2010-es évek végéig releváns és izgalmas tudott maradni. Csapjatok le az elővételes jegyekre hamar, ebben a buliban mindenki ott akar majd lenni!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 20:00

4490 Ft Early Bird: 3490 Ft

Online vásárlás A madeinpecs.hu felületén

Bolti jegyelővétel:

PartyZoo jegyiroda, 7621 Pécs
Ferencesek utcája 26.