Menü

Blog

Láttatok már erősítő alakú bombatölcsért? 10.18
Készen álltok egy igazán nagy robbanásra? Biztosan? Reméljük igen, ugyanis a Pécsi Est Café helyén a mai éjszaka után csak egy erősítő alakú bombatölcsér marad, amit három kiváló zenekar fog a Kereskedők Háza kövébe égetni. Haladjunk is szépen sorjában az este aktuális sztárvendégein: Az elsők között néhány sokat megélt főállású tengerész fogja húzni a talpalá...
Teljes cikk olvasása
A keverőpult mögött: Bubu 09.11
A Pécsi Est Café a bulikon kívül a koncertekről is szól, melyeknek lelke a hibátlan és kifogástalan megszólalás. Ennek professzora Bubu, aki már az Est Café megnyitása óta áll a keverőpult mögött a koncerteken.
Teljes cikk olvasása
A ruhatáros, Marci 09.10
Heti 3 napot dolgozik Marci a Pécsi Est Café ruhatárában, sokan már barátként üdvözlik a mindig kedves srácot. Vele beszélgettünk.
Teljes cikk olvasása
Sört, bort, s mi jó korty – pár gondolat az italkínálatunkról 09.08
Persze tudjuk, hogy a Pécsi Est Café közönsége alapvetően jó zene és baranyai levegő speciális arányú elegyével működik, de néha azért egy kis folyadékutánpótlás sem árt.
Teljes cikk olvasása
10 titok, amit nem tudtál a Pécsi Est Caféról 09.08
Aki ma Pécsett él és nem tudja, hol van az Est Café, az valószínűleg csak hazudja magáról, hogy pécsi, de legalábbis az utolsó pár évben egészen biztosan visszatartott lélegzettel Tasso-t olvasott eredetiben valami óvóhelyen.
Teljes cikk olvasása
A legelső koncert: Louie Austen 08.01
Öt évvel ezelőtt, a legelső koncertjével már magasra tette a lécet a Pécsi Est Café. Egy 63 éves úriember, bizonyos Louie Austen avatta fel ugyanis a színpadot 2009. február 20-án, elindítva ezzel azt a koncertlavinát, ami azóta is az egyik védjegye az Est Cafénak.
Teljes cikk olvasása