Menü

November 18-án Pécsett szórja a világszínvonalú bíteket a szakma legnagyobbjai által is elismert brit fenegyerek, a több mint egymillió eladott lemezzel büszkélkedő legendás Fingerlickin Records gyöngyszeme: A.Skillz!

Az Adam Mills néven napvilágot látott brit srác egy rock banda dobosaként állt először közönség elé, de 24 éves korára már az elektronikus ütemek mestereként és ördöngősen ügyes DJ-ként ismerték. Először londoni underground körökben, pár even belül pedig már New Yorktól Sydney-ig szerte a világon.

Sajátos stílusát funk, soul, breakbeat, hip hop és bigbeat adalékokből kotyvasztja, azon DJ-k közé tartozik, aki szettjével a vájtfülű szakértőket és az egyszerűen csak egy nagyot bulizni akaró közönséget egyaránt leveszi a lábáról.

Előszeretettel örvendezteti meg a hallgatóságot kellemes, ismerős dallamokkal, vokálokkal, ugyanakkor brilliáns technikai tudásával kíméletlenül lesújt pont akkor, pont ott és pont úgy, ahogy kell.

Karrierjéből csak néhány konkrétum: dolgozott Krafty Kuts, a Fort Nox Five, The Nextmen, DJ Yoda, de még a Queen partnereként is, a BBC Radio1 különdíját olyan nagyágyuk elől kapta meg, mint a Basement Jaxx, Mylo és a Scratch Perverts. De persze, ami a legfontosabb, megszámlálhatatlan embernek okozott milliónyi boldog pillanatot szerte a világon.

Játszótársai a pécsi hip hop társadalom három legendás alakja, DJ Zefil, DJ R-Nold és Zsigabá lesznek. Kérdés? :)

Kapunyitás: 23.00 Koncertkezdés: 23:00

1000 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.