Menü

November hatodikán a Bëlga érkezik a Pécsi Est Caféba! Saját leírásuknál jobbat a Pécsi Est Café Hivatalos Rendkívül Képzett Szövegíró Osztályán sem tudnak gyártani, így most idézet következik: „A belga amatőrista, szinesztéziára törekvő, henokratikus /a henokrácia szó a henoteizmus és demokrácia szavak durva és laikus összevonásával keletkezett/ zenekar.”

Hát, ennyi, ők tökéletesen összefoglalták, hogy miért is szeretjük őket. Éljen a henokrácia?! Ha a Monty Python társulatnak azt a feladatot adnánk, hogy ne alapítsanak egy hip-hop bandát, annak az eredménye úgy gondoljuk, valami olyasmi lenne, ami a Bëlgával egy színpadra való. Sok-sok humorral, intelligenciával, kicsit cinikusan, de nagyon vidáman fordítanák a szabályokat önmaguk ellen, hogy egy, a maga módján kritikus, de szórakoztató műsort kapjunk. Valami olyasmit, amit a Bëlga 1998 óta töretlenül művel.

A kilencvenes évek vége óta jó sok idő eltelt, ekkora távon pedig a személyi változások elkerülhetetlenek. Jelenleg Bauxit, Marvin, Még5Milliárd, Titusz és Tokyo alkotja a bandát, akikkel találkozhattok majd, ha benéztek hozzánk november elején a koncertjükre!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1500 Ft A koncert napján: 1800 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.