Menü

A Blind Myself karácsonyi ajándéka egy új videó, december 24-re időzítették az Önvakítás című számuk klippremierjét. Szerencsére nem kell túl sokáig várnunk, hogy ne csak a kijelzőről köszönjenek vissza a zenekar tagjai, hanem élőben is láthassuk őket, hiszen február 12-én a Pécsi Est Caféba érkeznek!

Bármiféle túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a Blind Myself az ország egyik legsúlyosabb zenekara. Elismerésben részesültek az elképesztő koncertjeik, a lemezeik és a számaikhoz készített klipek kapcsán is, így nem igazán maradt olyan terület, amire ne kaptak volna valamilyen díjat az évek során. Amerikai, európai és hazai koncertek tömkelegével a hátuk mögött ők az egyik legbiztosabb választás, ha azt szeretnénk, hogy professzionális módon tépjék le az arcunkat némi hardcore metállal.

2014-ben jelent meg legutóbbi nagylemezük, a Négyszögöl, mely kapcsán természetesen nem hagyhatjuk ki a pécsi szálat. A Testem a vászon című számukban Wolfie vendégszerepel! A banda karácsonyi ajándéka azonban már nem erről a lemezről származik, az Önvakítás egy új szám, melyet reméljük februárban élőben is hallhatunk!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1000 Ft A koncert napján: 1400 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.