Menü

Ha az elektronikus és az élő zenék legjobb elemeit profin ötvözi valaki, akkor ott kő kövön nem marad. Ennek hazai úttörője a Brains zenekar, mely egy több tízezer fős fesztivál hangulatát képes egy klubba sűríteni.

A kedvenc fitnessz oktatóink elsősorban a lábakat veszik célba, a drum’n’bass-re erősen alapozó koncertjeik alatt egy pillanatig sem engednek alább a tempóból. A korai időkben fúvósokkal tarkított funk rockot is játszottak, a fesztiválok abszolút kedvenceivé viszont akkor váltak, amikor az elektronikus zenét elkezdték egyre súlyosabban beépíteni a számaikba. MC Columbo csatlakozása után az első hip hop és d’n’b elemeket ötvöző albumuk a Top Shotta volt, a 2011 elején megjelent Refresh the Style pedig minderre rátett egy lapáttal a korábbiaknál még eklektikusabb és partizósabb hangzásvilágával.

A legutóbbi nagylemezük, a tizenegy számot tartalmazó Full Range pedig folytatta az utóbbi évek tendenciáját, így a kortárs elektronikus zene számos stíusának – mint az electro, breaks, dubstep, drumstep, drum’n’bass – hatásai felfedezhetőek, melyek eredményeképp a Brains fellépések energikusabbak, mint valaha.

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1700 Ft A koncert napján: 2000 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.