Menü

December 14-én ismét DJ GERYSSON pörgeti a lemezeket és a fájlokat a Pécsi Estben. GERYSSON a Majka élő zenekarában scratch-csel, Budapesten pedig az Ötkertben és a 4Bro Downtownban zenél rendszeresen.

Gerysson karrierje, 2002-ben kezdődött el igazán, szettjeiben a hiphop, r&b, hangzásvilág az uralkodó, de az utóbbi időben trap, funk, ghetto funk stílusok is helyet kapnak. Különleges mixtechnikájával, scratch trükkjeivel párosítja a régi értékeket az új stíluselemekkel. Munkáit több ezren töltik le, és előszeretettel pörög magyarországi és külföldi rádiókban is. Olyan nemzetközileg elismert sztárok előtt játszhatott, mint Jeru The Damaja, Grand Agent, Scratch Perverts, Erick Sermon, Das Efx, Dj Dice, Dj Revolution (USA), Lords Of The Underground, Dj Lord Jazz, Xzibit, Onyx, Slaughterhouse (Royce Da 5 9,Joe Budden, Crooked I, Joell Ortiz) Busta Rhymes & Spliff Starr, Wayne Wonder, Pimpsoul, Stanton Warriors, Dancefloor Outlaws.

2003-tól a 2005 végéig az egyik legnépszerűbb magyarországi underground hip-hop csapat, a Hősök formáció hivatalos dj-e volt. Azóta már a DSP lemezlovasa. 2011-től 2014-ig az ország egyik legnagyobb R’n’B partysorozatának, az R’n’B All Stars csapatának tagja.

Saját rádióműsort indított Ízlésterápia címmel a frissen indult Neston online rádión, a Radiocafé leszármazottján, ahol minden csütörtökön 20:00-21:00-ig 1 órás mixműsorral jelentkezik.

2012 áprilisától ő az egyik rezidens Budapest egyik meghatározó klubjában az Ötkertben. Közben Majka & Curtis élő zenekarában szerepel, mint scratch és effekt DJ.
December 14-én pedig újra a Pécsi Estben zenél.

Kapunyitás: 23.30 Koncertkezdés: 23:30

1000 Ft A buli napján: 1000 Ft

Online vásárlás A madeinpecs.hu felületén

Bolti jegyelővétel:

PartyZoo jegyiroda, 7621 Pécs
Ferencesek utcája 26.