Menü

November 28-án egy roppant izgalmas produkcióval várunk titeket a Pécsi Est Caféban: a Fábián Juli & Zoohacker elektroakusztikus formáció lesz a vendégünk!

Hazánk egyik legizgalmasabb hangú fiatal énekesnője találkozott az elektronikus tánczene történetének és összes kütyüjének szakavatott ismerőjével, hogy egy merőben egyedi dolgot hozzanak létre. A régi és a modern stílusok találkoznak és újraértelmeződnek az elektronikus hangszerelés által, melynek végeredményeként minőségi és elragadó popzene szólal meg a legnagyobb örömünkre a hangfalakból.

Fábián Juli énekes, dalszerző és szövegíró. Jazzénekesnőnek tanult, de rengeteg más műfajba is belekóstolt. Saját jazz zenekarát, a Fábián Juli Jazz Riff-et 2011-ben Fonogram díjra jelölték, de tagja volt a Barabás Lőrinc Eklektricnek is, de Random Tripeken is találkozhattatok már vele nem egyszer. Palásti Kovács Zoltán, avagy Zoohacker pedig producer, dj és úgy általában a zene megszállottja. A billentyű mellett dorombon, tilinkón és futujarán is játszik, miközben a legkülönfélébb projektjeiben ötvözi az élő zenét az elektronikussal.

Közös fellépésük tehát nem egy mindennapi eseménynek ígérkezik, melyre sok-sok szeretettel várunk benneteket!