Menü

A Grand Mexican Warlock tagjai többek között az Idoru, Subscribe, Esclin Syndo és a Jazzékiel formációkban is megfordultak már, így helytálló őket egy hazai supergroupként emlegetni. Jelenlegi felállásukban a progresszív, pszichedelikus rock területén kalandoznak, a tőlük elvárható profizmussal.

Ebben a formában az első életjelet 2009-ben adták, majd a kezdeti rövid EP és videóklip után 2011-ben tartották a lemezbemutató koncertjüket. Ez a pár év elég volt arra, hogy az előzenekari státuszt maguk mögött hagyják és Budapest mellett a vidéki klubokat is magabiztosan megtöltsék. 2014-ben újabb nagylemezzel és országos turnéval jelentkeztek, a fellépések sorozata pedig azóta sem maradt abba.

Mondták már őket az ország legőszintébb, legneveletlenebb, leghangosabb zenekarának is, de arra senki rá nem cáfolhat, ha a Run Over Dogs-ról megy a téma, az egyik legfaszább itthoni koncertzenekarról beszélünk. A színpadon a kitekert fuzzos témák, meg a kártékony pszichedelika mellett általában végeláthatatlan kupleráj uralkodik, ami a Kutyák hírhedt afterpartyjait is rendszerint végigkíséri. Első nagylemezüket, a 2013 végén megjelent Noxious Foodies-t több meghatározó zenei portál is az év legjobb hazai lemezei közé választotta, a Németh Jucival közösen felvett Our Love videoklipje pedig ugyanebben az évben nem csak az egyik legjobb, de több zenei platformon is a legjobb klip címet nyerte el. 2014-ben egy 25 napos nyugat-európai turnén vettek részt, ahol London és Liverpool legfaszább klubjai mellett felléptek még Párizsban, Berlinben, Bernben, Prágában és millió kisebb, külföldi városban. Legfrissebb tőlük a 2014 októberében megjelent Cold Blooded Jukeboxing Gives Us No Nitemares című kislemez, amit szintúgy érdemes meghallgatni, mint az eddigi munkásságukat. Színpadon a Run Over Dogs!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

N/A A koncert napján: N/A

Online vásárlás A madeinpecs.hu felületén

Bolti jegyelővétel:

PartyZoo jegyiroda, 7621 Pécs
Ferencesek utcája 26.