Menü

A Hiperkarma tagjai a Random Tripek alkalmával jártak mostanában a színpadunkon, azonban az újjáalakulásuk óta együtt 2011-ben láthattuk őket utoljára. Ezen a helyzeten változtatni kívánunk, melyet egy módon tehetünk meg: ezennel bejelentjük, október harmadikán Hiperkarma koncert lesz a Pécsi Est Caféban!

A Hiperkarma elképesztő sikerrel tért vissza, a Petőfi Csarnokos fellépésükre tavaly alig lehetett beférni. Ez pedig akkora lendületet adott a bandának, hogy bejelentsék 2015-ös turnéjukat, melyen az új, Konyharegény című albumukat népszerűsítik. További ünneplésre pedig az ad okot, hogy 15 éves lesz közben a zenekar. Ez már rengeteg ok arra, hogy mindenképp nézd meg őket októberben!

Ha nem hallottál volna még egy Hiperkarma számot sem, akkor szolgálunk egy kis leírással. A Hiperkarma az elektronikus elemeket, az élő zenét és elképesztően jó dalszövegeket vegyít profi színpadi alkimistaként tökéletes arányban, hogy egyszerre mozgassa meg a lábainkat és az agyunkat. De a legjobban akkor jársz, ha eljössz és élőben meghallgatod őket magadnak – ebben az esetben sok-sok szeretettel várni fogunk a Pécsi Est Caféban!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1700 / 2000 Ft Early bird: 1500 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.