Menü

A tavalyi első Liz Feszt bebizonyította, hogy azért nincs leszarva annyira az underground hardcore és metál Pécsen, mint amennyire azt sokan gondolják. Szeptember 12-én jön a második kör, még faszább felhozatallal.
Az estét rögtön egy kakukktojás nyitja, a matek-popban utazó szlovák Nvmeri. A zenéjük tele van matekos ütemekkel és ragadós dallamokkal, ehhez jönnek a skandináv indie ízek, a zajos szintik és a 70-es évek popja. Őrület!
19:30 Nvmeri 

Az osztrák fúziós metalcoreban utazó Leon’s Massacre már nem először jár Pécsen, s most részben épp a rajongói unszolásnak hála teszik újra tiszteletüket. Zenéjükben a hardcore sebes brutalitása pattogós rapbetétekkel, házibulis grooveokkal és fetrengős blastbeatekkel ötvöződik – a pogó és az ölelkezős fejrázások rajongói egyaránt megtalálják bennük a nekik tetszőt. Partyarcoknak és ős hc-soknak egyaránt kötelező!
20:15 Leon’s Massacre

A pécsi favágókat nem kell bemutatni: forgács, fűrészpor és meggyötört hangszerek jelzik útjukat. Annyi érdekesség lesz a dologban, hogy a dobok mögött Hanczik Dávid helyett Farkas Roli fog ülni, aki ezen a bulin debütál a Dirty Dawn-ban, illetve nagy valószínűséggel ez lesz a Don Gatto-ba átigazolt Nyúl utolsó bulija a Dirty-vel. A két zenekarban való ténykedés még neki sem megy, de ezen az estén még utoljára mindent belead. Hajrá Roli, hajrá Nyúl, hajrá Dirty Dawn!
21:00 Dirty Dawn

Az Auróra zenekarról teljesen felesleges bármit is írni. Élő legendák, akik 1983 óta tolják a punkot rendületlenül. A győrszentiváni lázadók hamarosan új anyaggal jelentkeznek, mellyel visszatérnek előző lemezükre annyira sajnos nem jellemző lendületesebb vonalhoz, hogy azokat is a táncparkettre vonzzák, akik életükben nem pogóztak még. „Nem történik semmi című” friss daluk már látható a Youtube-on.
21:45 Aurora

A Don Gatto ezen az estén már az új felállással pörköl oda: a mikrofont – ahogy arról fentebb is szó esett – Nyúl szorongatja, a dobos pedig a Sonic Rise-ból érkezett Kákonyi Gergő lett. Lesz egy új szám is, viszont a legutóbbi pécsi bulikon sajnos állandóan előforduló ökölvívás most remélhetőleg elmarad.
22:30 Don Gatto

A folyamatosan turnézó Insane zenekart hiába súlytják állandó tagcserék, ezek a fővárosi bobok úgy látszik, elpusztíthatatlanok. Tavaly is felléptek a Liz Feszten és idén is itt lesznek. Dallamos metalcore arcletépés. Készüljetek!
23:15 Insane

Kapunyitás: 18.00 Koncertkezdés: 19:00

800 Ft A koncert napján: 800 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.