Menü

Az estet a gyöngyösi – francokat, már ezek is pestiek – Dolor nyitra. Az énekes faszi az az Egervári Zolika, aki régen a szigetvári Sajtban is énekelt. Bitang hardcore, van új klipjük is, a lemezüket meg valami amerikai faszi keverte. Nincs lacafacázás, na.

“A kerekegyházi (az az Alföldön van) káoszhardcore Stubborn igaz, hogy mostanában kicsit visszavett a lendületből – pedig tavaly még Istanbulban is felléptek -, de szerencsére sikerült rádumálni őket, hogy jöjjenek el Pécsre és törjenek össze legalább egy gitárt. Lehetőleg a sajátjukat.

A Dirty Dawn minden fattyút és kurvát ismer, mint ahogy őket is ismeri mindenki. Pécs pimasz punkjaitól garantáltan fel fog állni az összes taraj. Kacsa basszusjátékára pedig érdemes nagyon odafigyelni – ha már ő sosem figyel, haha!

Az osztrák traktorosokól verbuválódott Seek & Destroy nem először játszik Magyarországon és valószínűleg nem is utoljára. Koncerten kemények, mint a falusi élet, klipjeik viccesebbek, mint a Torrente sorozat, amúgy meg olyan tájszólással beszélnek, hogy kidobhatod a német nyelvvizsga bizonyítványodat. Osztrák parasztmetál nummer ájnc.

Ha az ember elmegy egy rockklubba és ott a Momó, a Pető, meg a Horesz is, akkor vagy ingyen adják a sört, vagy Don Gatto koncert lesz. Mint mondjuk a III. Liz Feszten. Hardcore Babylon, Balls To The Wall, a Derválinak meg megint kiverte valaki a sört a kezéből.

Szekszárd három dologról híres: Babits Mihályról, a borról, meg a Prosecturáról. Miska bá’ sajnos már nem vállal fellépéseket, bor az lesz – és a Prosectura is eljön a III. Liz Fesztre. A kakapisi punk feltalálói októberben adták ki új, “Földi nyalandók” című lemezüket, amiről egy rakás számot is eljátszanak majd – a régi slágerek mellett természetesen.”

A III. Liz Feszt sajtófőigazgatósága

Kapunyitás: 19.00 Koncertkezdés: 20:00

800 Ft A koncert napján: 800 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.