Menü

Október 8-án a rock’n’roll lesz a fő tematika a Pécsi Est Caféban. Két zenekar érkezik hozzánk – az Ivan & the Parazol és a The Luckies, hogy alaposan megtáncoltassanak minket.

A magyar kortárs pop legjobb zenekaraként emlegetik már az Ivan & the Parazolt, mely a Pécsi Est Café koncertkínálatának kihagyhatatlan elemévé vált pillanatok alatt. A ’60-as évekből erősen merítő és elképesztő lazasággal prezentált rock’n’rolljuk mind a rajongók, mind a kritikusok fejét elcsavarta! A már az Egyesült Államokat is megjárt banda épp annyira hagyománytisztelő, mint amennyire újító – egy kicsit sem lóg ki az aktuális fesztiválkedvencek sorából, miközben a DNS-ünkben kódolt ismerős hangokra ösztönből mozdulnak rá a lábaink. Ahogy a debütáló lemezük és legelső megnyilvánulásaik is osztatlan sikereket arattak, úgy a 2015-ben megjelent új albumukról, a The All Right Nowsról is ódákat zengenek olyannyira, hogy Fonogram díjra is jelölték!

A 2015-ös Fishing on Orfűs fellépésük teljes egészében megtekinthető a neten, de ezt csak saját felelősségre ajánljuk – ha elkezditek nézni, rögtön kedvetek támad majd elmenni egy fesztiválra bulizni! Ezt a hangulatot erősíti a másik fellépő zenekarunk is, a budapesti The Luckies. 2015-ben jelentkezett az első, négy számot tartalmazó kislemezével, mely az abszolút táncolós rock’n’roll és a füstös kocsmákat idéző blues elegyével remekül meg fogja alapozni az estét.

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1200 Ft A koncert napján: 1600 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.