Menü

A hazai rockzenei élet egyik ikonikus alakja látogat el hozzánk április közepén. Kalapács József a másfél évtizede alapított bandájával érkezik hozzánk, így végre újra jó okunk lesz arra, hogy a legfeketébb ruhadarabjainkat magunkra öltsük.

1982-ben lett Kalapács József a Pokolgép zenekar énekese, és az elkövetkező nyolc évben öt lemezt adtak ki, míg 1990-ben két részre nem szakadt a banda. Ekkor Nagyfi Lászlóval megalapították az Omen-t, mely a következő évtizedét felölelte. 2000-ben, egy Pokolgép tribute zenekarként indították útjára a Kalapácsot, mely azonban jóval több lett ennél.

A Kalapács együttes, immáron kilenc albummal a hátuk mögött, az elmúlt tizenöt év alatt a magyar rock élet megkerülhetetlen bandájává vált. Magyar nyelvű szövegeikben a történelmünkkel és a mindennapi léttel egyaránt foglalkoznak, melyet kemény heavy metal kíséretében tálalnak. Kevés olyan hely akad az országban, ahol ne léptek volna fel, de talán arra a legbüszkébbek a banda tagjai, hogy az egyik színpadon, közvetlenül utánuk a Judas Priest következett!

Nem a Kalapács lesz az egyedüli, aki megfordul nálunk ezen a napon. A Csodatanker fog arról gondoskodni, hogy a nyakizmaitok jól meg legyenek mozgatva, mire az este fő fellépője belevág a húrok közé.

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1300 Ft A koncert napján: 1500 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.