Menü

Rendhagyó módon március 7-én, hétfőn is kinyitja kapuit a Pécsi Est Café azért, hogy headbangelhessünk egy jót! A bulgár Odd Crew és a pécsi Dollar Street Gents koncertjeire látogathattok el aznap!

Gyerekkori jóbarátok alkotják az Odd Crew csapatát. A tagok ugyan csak a húszas éveik végénél, harmincas éveik elejénél járnak, de 10 éves korukban kezdtek el együtt zenélni! 2008-ban vették fel az Odd Crew nevet, azóta pedig 4 albumuk is megjelent. Legutóbbi nagylemezük érdekessége, hogy egy Indiegogo kampánnyal toborozták a hozzá szükséges anyagiakat. A kampány remekül sikerült, így Daniel Bergstrand lett a hanganyag producere, aki többek között az In Flames-szel is dolgozott együtt. Az Odd Crew tagjai a korukat megszégyenítő rutinnal rendelkeznek, így egy vérprofi fellépésre számíthattok tőlük, ahol a metalcore számaikkal szét fogják szedni a klubot!

A Dollar Street Gents személyében egy roppant súlyos pécsi bandát köszönthetünk. Külön öröm, hogy újra a mikrofon túloldalán láthatjuk Kopasz Jenőt, aki egykoron a városunk legautentikusabb metálbandájának, a Lecsónak is az énekese volt. A Dollar Street Gents első kismeleze 2015 októberében jelent meg és zúzós, vidáman pogózós, ordítós-rapelős, hardcore-os számokat tartalmaz, amik élőben hatalmasat fognak szólni.

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

INGYENES A koncert napján: 0 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.