Menü

A Paddy and the Rats koncertjeit mindig imádjuk, hiszen az ír kocsma-punkjukkal rendszerint szét szokták szedni a házat. Nem lesz ez másképp április 18-án sem, amikor a legnagyobb örömünkre újra a Pécsi Est Caféban köszönthetjük őket.

Ugyan a zenekar miskolci, de zenéjükre az ír kocsmazene, a skót és kelta népdalok, tengerészdalok és a punk klasszikusok voltak a legnagyobb hatással, melyek a koncertjeik alapját is képezik. A meglehetősen vegyes stíluskavalkádot elektromos gitárral, basszusgitárral, hegedűvel, skót dudával és harmonikával keltik életre, ami nem csak a hazai, de az európai színtéren is roppant érdekessé teszi a bandát. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a számaik jelentős részét angolul éneklik, akkor már meg sem fogunk azon lepődni, hogy Magyarország mellett Európa nagyobbik részét is végigturnézták már, miközben három albumot is megjelentettek.

A koncertre a belépő 1500 forintba fog kerülni, melyet a helyszínen is megvásárolhattok, vagy elővételben online, a pecsiestcafe.hu oldalon, illetve személyesen, a Ferencesek utcai Jegyirodában.

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1500 Ft A koncert napján: 1500 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.