Menü

MARGE 2010-ben debütált AND című ingyenesen letölthető albumával. Sokoldalú, de azonnal felismerhető  zenei világával azóta is hiánypótló szereplője a hazai zenei életnek. A lemez több dala került fel országos rádiók lejátszási listá- jára, így a Minek és az Igaz című magyar számok.

Kísérletezés a hip-hoppal és visszatérés az alapokhoz – így foglalhatóak össze MARGE zenei tervei 2015-re, melynek első bizonyítéka a Maradj még című dal. Az énekesnő, dalszerző, magyar nyelvű dalokkal és friss hangzással tér vissza gyökereihez és újra azzal a zenei csapattal dolgozik, akikkel első, széles körben ismert And című albumát készítette.

MARGE újabb kislemeze 2015 tavaszán várható és még idén egy nagylemezzel is meglepi rajongóit. A kislemez előfutára a Maradj még című dal. A személyes hangvételű, magyar nyelvű dalok korábbi lemezeiről sem hiányoztak, a 2014 tavaszán megjelent Closer című kislemez is előrevetítette, hogy az angol nyelvű számok mellett egyre nagyobb teret kapnak majd a magyar szövegek.

Akik A Dal című műsort követik, a Passed nevű formáció nevét jól ismerhetik, hiszen a középdöntőig jutottak a fiatal koruk ellenére rettentő profin összerakott elektronikus popzenéjükkel. Nincs mese, ez történik, ha egy banda három tagjából mind a hárman tanult zenészek.

Nizalowski Dorottya és Fanni zeneművészeti szakközépiskolába járt, Szabó Levente pedig az imPro-n végzett, ami a szaktudás egészen sajátos elegyét koncentrálta egy helyre. A Passed zenéje ugyanannyira légies, mint amennyire energikus. Épp annyit merít a trapből, amennyit a trip-hopból és úgy tud beilleszkedni a popzenébe, hogy közben egyedi marad. Nem a könnyű utat választják, hiszen a zenéjük nem a tűzijáték akusztikus megfelelője, véget nem érő veretéssel és stroboszkópokkal, hanem egy stílusosan megkomponált és precízen összerakott utazás.

Az élő koncertek energikusságát és az elektronikus zenék hangulatos atmoszféráját a legjobb ponton ötvözik, így Bonobo mellett ugyanúgy megférnek a színpadon, mint mondjuk a Biebers mellett. Megtekintésük pedig duplán ajánlott, hiszen a Pécsi Est Café sokat látott színpadán most fog először járni a Passed!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

INGYENES A koncert napján: 0 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.