Menü

A Random Trip a legegyedibb dolgok közé tartozik, amivel egy klubban összefuthat az ember. A folyamatosan cserélődő, ad hoc jelleggel összeálló alkalmi bandák egyszeri és megismételhetetlen koncertekkel örvendeztetik meg közönségüket. Énekesek, dj-k, zenészek a színpadon improvizálva vegyítik a saját stílusukat, így a jazzes rögtönzésektől a freestyle szövegelésen át a spontán drum’n’bass kiállásokig gyakorlatilag bármi előfordulhat ilyenkor. Büszkék vagyunk arra, hogy a Random Trip szinte hazai pályának érezheti a Pécsi Est Café színpadát, hiszen megszületésük óta időről-időre rendszeres vendégeink. 

A januári Random Trip foglalkozáson a Made in Pécs városmagazin díjátadójának apropója miatt 2 pécsi mikrofonista is színpadra áll, WOLFIE (Punnany Massif) és JÁRAI MÁRK (Halott Pénz) személyében. Játszótársaik SAIID és MC FEDORA lesznek, na meg persze a Random Trip szeánszok két állandó szíve/lelke/tüdeje/bicepsze: Delov Jávor és DJ Q-Cee. 

A dolog randomitását bizonyítanó itt írjuk le, hogy így néhány nappal a koncert előtt még nem is tudjuk, hogy a billentyűs és a basszeros ki lesz… :)

Az viszont tuti, hogy mint mindig, ez alkalommal is nagy élmény lesz a Véletlen Utazás, várunk mindenkit szeretettel!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

TBA Ingyenes

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.