Menü

A magyarországi zenei élet egyik meghatározó alakja érkezik február hetedikén a Pécsi Est Caféba – Rudán Joe Coda zenekarával fog fellépni nálunk, hogy felidézzék a régi klasszikusokat. Mindenkit szeretettel várunk tehát, aki szeretne élő előadásban egy kis Led Zeppelint vagy Deep Purple-t hallgatni, ráadásul Rudán Joe tálalásában.

Rudán Joe életpályája nem mindennapi – ezt az is jelzi, hogy 2009-ben az igencsak megtisztelő Életmű Díjat is átvehette. Az 1963-as születésű zenész karrierje során 17 banda tagja volt, de rockoperák is szerepelnek a listáján, a fesztiválszervezésről nem is beszélve. Többek között a Pokolgép és a P.Mobil fellépések elmaradhatatlan résztvevője volt húsz éven keresztül, de az 1988-as alapítású, Coda formációja mellett mindvégig kitartott és a rengeteg egyéb elfoglaltsága mellett sohasem hagyta feledésbe merülni, ami miatt roppant hálásak vagyunk.

A jegyek elővételben 1300 forintba kerülnek, melyeket megvásárolhattok online is és a Ferencesek utcai Jegyirodában is. A helyszínen 1500 forint lesz a belépő, várunk mindenkit szeretettel!

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

1300 Ft A koncert napján: 1500 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.