Menü

Az parti-kompatibilis elektronikus zenék rajongói örülhetnek október 16-án. A Space Inhalerz mellett fellép a Pécsi Est Caféban a Dublic párosa és DJ Mellow is, így a house-tól a reszelős elektrón keresztül a hip hopos beütésű breaksen át a dubstepig, trapig és drum’n’bassig mindenre számítani lehet, ami pörgős, jól táncolható és sok benne a basszus.

“Exponenciálisan súlyosodunk kérem szépen! A szeptemberi méretes szezonnyitó után ismét visszatérünk a Pécsi Est Caféba, de ezúttal nem leszünk egyedül. Lehívtuk magunk mellé a kedvenc rendbontó ikerpárosunkat, a Dublicot, valamint Mellow-t! Szóval október 16-án randalírozunk megint egy jót, muhaha.

Mit kell a Dublicról tudni? Megasvággal vegyítik a hip hopos elektrót, breakset, trapet és drum’n’basst, hogy legyen refrén, amit énekelhetünk, legyen dallam, amire táncolhatunk és legyen sok-sok basszus, amire attól tartunk elkerülhetetlen lesz, hogy három koktél után ne kezdjünk el a színpadon háttértáncosként twerkelni.

Mit kell tudni rólunk? Mi is hozunk majd sok súlyos zenét és merítünk egy kicsit abból a spektrumból is, amit az ikreink nem fednek le. A buli elején lesz egy kis house. A buli végén egy kis technó. Némi elektronika. A kettő között pedig világvége, csak, hogy a Kapitány büszke legyen ránk.

Kicsoda Mellow? Külföldi diákok, szevasztok! Mellow Németországból érkezett hozzánk pár éve tanulni, egyébként pedig egy elképesztően jó house déjé. Az alapozásban lesz a segítségünkre egy jó kis hupogós-vokálos szettel, amitől mindenki csípője önálló életre fog kelni.”

Apropó, most is lesz koktél! Meteorzápor a neve… és még nem áruljuk el, hogy mi lesz benne. De az biztos, hogy sok vodka.

Tehát október 16. Pécsi Est Café. Space Inhalerz. Dublic. Mellow.

Kapunyitás: 22.00 Koncertkezdés: 22:00

500 Ft Éjfél után: 800 Ft

Online vásárlás

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.