Menü

Még több ausztrál csajbandát a Pécsi Est Caféba! Augusztus 26-án, az európai turnéjuk keretében a The Mis-Made érkezik hozzánk, hogy megmutassák, mit értenek kemény rock alatt azok, akik a skorpiók, cápák, ráják, pókok, kígyók és kutya méretű rovarok földjén nevelkedtek. Szóval felköthetjük a gatyát!

A banda egyik alapítója Jess Finlayson, aki korábban a hírhedt Nitocris nevű zenekar tagjaként dúlta fel Ausztráliát a ’90-es és 2000-es években. Felléptek a Deep Purple és a Suicidal Tendencies előtt is, amiből lejön, hogy nem voltak kispályások. Másikójuk, Jess Coram pedig a Bitchslap nevű underground grunge/rock bandából érkezett. Ők alkotják a The Mis-Made kemény magját, melyet Rexy Yasa ésNed Wu személyében a ritmus szekció egészít ki a fellépéseiken. Sötét pop-rockot játszanak, miközben a szövegeikben nagyonis aktuális társadalmi problémákat is érintenek, mint például a kreativitás szabadsága, a szexizmus és a háborúk.

Az európai turnéjuk előtt vendégünk lesz a budapesti Ann my Guard is az estén. “Doll metal” a saját definíciójuk a zenéjükre, mely Varga Krisztián gitáros zúzó riffjeit ötvözi Baumann Eszter Anna éteri hangjával és Tobola Norbert dobjátékával.

Kapunyitás: 20.00 Koncertkezdés: 21:00

N/A A koncert napján: N/A

Online vásárlás A madeinpecs.hu felületén

Bolti jegyelővétel:

PartyZoo jegyiroda, 7621 Pécs
Ferencesek utcája 26.