Menü

TRILLION
Az eredetileg egyszeri alkalomra összeállt Trillion tagjai olyan fajsúlyos bandákból lehetnek ismerősek, mint az Apey & The Pea, a Grand Mexican Warlock, a Shell Beach, az ék vagy éppen a Jazzékiel. A banda ezidáig egyetlen, ám annál nagyszerűbb lemeze, a Dreaming Black 2015 tavaszán jelent meg, mely teljes hosszában elérhető a zenekar Bandcamp oldalán.

BC: https://trillionband.bandcamp.com/releases
FB: https://www.facebook.com/trillionband
IG: https://www.instagram.com/wearedreamingblack

KÉPZELT VÁROS
A Képzelt Város koncertjein az erőteljes, sodró, helyenként komor hangvételű dalok a felemelő hangulatokkal váltakoznak. A 2005-ben alakult post-rock zenekar 2009-ben jelentette meg első nagylemezét, Mit nekem címmel, amelyet azóta három új korong is követett: a Hélium (2012) és az űrhajós házaspár tragédiáját feldolgozó Anatolij (2013), melyhez mintegy mellékbolygóként kapcsolódik a zenekar első akusztikus kislemeze, az IO. A zenekar legfrissebb lemeze 2016 tavaszán érkezett Köd címmel, az új korong változásokat is hozott magával: a csapat Barta Gyöngyi és Kocsis Szilveszter nélkül folytatja, basszusgitáron ezentúl az eddig gitáros Győrffy Máté játszik, a csellónál pedig egy új tagot, Bos Michaela Lillát köszönhetünk. A zenekar így megújult hangzásvilággal és friss energiákkal, már új dalokon dolgozva vág neki a 2017-es évnek.

FB: http://facebook.com/kepzeltvaros
WEB: http://kepzeltvaros.hu/
BC: https://kepzeltvaros.bandcamp.com/

SIRENS CHANT
A zenekar 2012-ben alakult Pécsett, de számos nehézség és tagcsere után csak 2015-ben alakult ki egy stabilabb felállás, mellyel elkészülhetett a zenekar bemutatkozó anyaga.
Első hanganyaguk a bemutatkozó lemezük előfutáraként a Falling Constellation című single volt még 2013 márciusában, ám debütáló albumuk csak 2016 április 1-én jelent meg, Tabula Rasa címmel, melynek igen pozitív fogadtatása volt.
2016-ban a zenekar bejutott a Wacken Metal Battle magyarországi döntőjébe, mely során megmutathatta magát a balatonszemesi RockPart Fesztiválon.
Zenéjük alapvetően modern hangzású, sötétebb hangvételű post-metal, melyben keverednek a különböző metal, post-rock, post-hardcore, helyenként ambientes elemek, jelentősen építkezve az atmoszférikus hatásra.
Legfőbb hatásaik között említik a Devil Sold His Soul, Amia Venera Landscape, Deafheaven zenekarok munkásságát.

FB: https://www.facebook.com/sirenschant
BC: https://sirenschant.bandcamp.com/
YT: https://www.youtube.com/user/sirenschantofficial

Koncertkezdés: 20:00

Ingyenes A koncert napján: 0 Ft

Online vásárlás A madeinpecs.hu felületén

Bolti jegyelővétel:

Dorko Shop & Café Pécs
7621 Pécs, Széchenyi tér 1.